facebook_pixel
Kolla in nya storytrailern för A Plague Tale: Innocence!

Kolla in nya storytrailern för A Plague Tale: Innocence!

2017 avtäcktes A Plague Tale: Innoncence, det nya spelet av franska Asobo, som främst är kända för racingspelet Fuel från 2009. För lite över en månad sedan kollade vi en ny utvecklardagbok från spelet (och fick reda på att det planeras släppas den 14 maj) och nu har det blivit storytrailerdags!

Jag har enorma svårigheter med att placera mina förväntningar på det här spelet. Å ena sidan verkar det bli något verkligt unikt – inte bara eftersom det utspelas i 1300-talets Frankrike, utan även för att huvudrollerna är syskonen Amicia och Hugo, som tillsammans försöker fly undan inkvisitionen och de otaliga horder av råttor som drar fram över landet av oklara anledningar. Å andra sidan är Asobo ett rejält oprövat kort, och utgivarna Focus Home Interactive brukar inte direkt ösa pengar över sina projekt, men kanske kan det hela gå vägen ändå?

Sedan vi skrev om utvecklardagboken i januari har vi fått ytterligare två episoder (Dark Ages och Children of the Plague) och du kan kolla in dem här nedan, under den sprillans nya storytrailern för A Plague Tale: Innocence.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar