facebook_pixel
Kolla in läckt tutorialvideo för battle royale-läget i Battlefield V

Kolla in läckt tutorialvideo för battle royale-läget i Battlefield V

Under gårdagen skrev vi om läckan som föreslog att Firestorm, battle royale-läget till Battlefield V, är väldigt nära förestående. Och nu har bevisen hopat sig ytterligare eftersom en till synes officiell tutorialvideo för Firestorm läckt på internet, som du tills vidare kan se i Youtube-klippet här nedan.

Läget i fråga kan spelas i solo, duo eller squads, och i sann battle royale-stil inleds matcherna med att du fallskärmshoppar ner över världen. Eftersom det är ett Battlefield-spel verkar fordonen spela en betydligt större roll här än i de flesta av konkurrenterna, och man kommer bland annat kunna använda sig av pansarvagnar (och helikoptrar?) som fortfarande kan spränga sönder hus, utifall någon skulle försöka gömma sig i badrummet. Tidigare uppgifter vittnar om totalt 64 spelare per match, men inget sägs i videon om den siffran ändrats eller ej.

Här är den läckta tutorialvideon för Firestorm-läget i Battlefield V.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar