facebook_pixel
Kolla in första trailern för Borderlands 3!

Kolla in första trailern för Borderlands 3!

Precis som utlovat gick Gearbox PAX East-presentation av stapeln igår kväll, och den var sannerligen en syn för gudarna. Randy Pitchords pinsamma trolleritrick (ni har väl inte glömt den fortfarande rätt färska USB-skandalen?) varvades med tekniska problem, men till slut fick vi ändå en trailer för Borderlands 3.

Både trailern och presentationen gav oss mängder av information om spelet, och vi kan konstatera att handlingen sannolikt kommer kretsa kring någon form av av kult (skylten “Holy Broadcast Center” ses klart och tydligt i trailern) och att vi kommer få ratta mängder av fordon, inklusive ett gigantiskt däck beväpnat med maskingevär. Vidare utlovas rejält varierande miljöer (utöver klastiskt snustorra Pandora verkar vi även få massiva sci-fi-städer och fuktiga träskmarker) och “över en miljard” slumpgenererade vapen, en siffra som kanske eller kanske inte är tagen från luften. Claptrap är också fortfarande med, om nu någon hade hoppats något annat.

Det mest intressanta avslöjandet i mitt tycke är dock att Gearbox enligt Randy Pitchords egen utsago jobbat på Borderlands 3 i hela fem år, vilket mycket väl kan innebära att spelet släpps redan i höst.

Här är den första trailern för Borderlands 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar