facebook_pixel
Kolla in de första spelsekvenserna från kommande Conan-rts:et!

Kolla in de första spelsekvenserna från kommande Conan-rts:et!

I slutet av fjolåret presenterade Funcom och Grey Goo-utvecklarna Petroglyph Games (som även filar på en rad Command & Conquer-remasters just nu) det nya rts:et Conan Unconquered, baserat på Robert E. Howards berömda fantasyromaner. Och nu har vi fått de allra första spelsekvenserna!

I videon här nedan ställer Petroglyph Games såldes sig själva frågan “vad är Conan Unconquered?” (borde de inte veta det redan?), varpå de visar upp ett välbekant kameraperspektiv, och baser med tjocka murar samt slumpgenererade kartor fyllda med resurser. Eftersom det handlar om ett Conan-spel så består enheterna inte bara av mänskliga soldater, utan även av allsköns monster, legendariska hjälteenheter och gudarnas massiva avatarer. Petroglyph säger sig också vara inspirerade av överlevnadsmekaniken i strategititlar som They Are Billions och Frostpunk, så fiendehorderna är inte det enda du behöver oroa dig över i spelet.

Conan Unconquered
släpps någon gång under andra kvartalet via Steam. Här är den nya videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar