facebook_pixel
Intruder är en stealthfokuserad onlineskjutare, med bananskal!

Intruder är en stealthfokuserad onlineskjutare, med bananskal!

Minns ni multiplayeläget Spies vs Mercs som introducerades i Splinter Cell: Pandora Tomorrow? Jag minns det med glädje, och eftersom Ubisoft vägrar ge oss ett nytt Splinter Cell-spel (eller?) så finns det ett behov att fylla, och det nya onlinespelet Intruders ambitioner känns därför hyfsat uppenbara.

Intruder är ute i early access via Steam nu, och sitter för tillfället på ett “väldigt positivt” användaromdöme. Spelet beskrivs som “den ultimata spioner-mot-vakter-simulatorn”, där inkräktarna har tillgång till en mängd olika hi-tech-apparater som hjälper dem smyga in i området som bevakas av vakterna. Utöver Splinter Cell så påminner trailern här nedan mig även om Rainbow Six Siege (fast jag inte spelat det särskilt mycket) om än med en säregen low-poly-stil, som säkerligen håller budgeten nere samtidigt som tydligheten förstärks.

Här är Steam-trailern för Intruder, inklusive taktiska bananskal!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar