facebook_pixel
Humble skänker bort racingklassikern Grid 2

Humble skänker bort racingklassikern Grid 2

Codemasters Grid-svit är en av de spelserier jag lagt ner mest tid på någonsin. Jag minns hur jag brukade varva ner med Race Driver: Grid efter mina kvällsskiften på mejeriet (för ungefär 10 år sedan) och jag har också skrapat ihop hundratals timmar i både Grid Autosport och Grid 2 på Steam.

Nu skänks det sistnämnda spelet bort helt gratis via Humble, och om du, som jag, redan äger basutgåvan av Grid 2 så kan det vara bra att veta att även två dlc-paket medföljer (Bathurst respektive Spa, som är två smått fantastiska verklighetsbaserade banor). Jag har emellertid alltid varit lite avigt inställd till Grid 2 (för att hänga med i onlineloppen när det begav sig var man tvungen att lära sig att drifta ordentligt, vilket inte är en sak jag kopplar samman med asfaltbaserade racingspel) men jag älskar det ändå, på dess eget lilla speciella sätt.

Här är lanseringstrailern för Grid 2 från våren 2013.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar