facebook_pixel
Halo: The Master Chief Collection kommer till Steam!

Halo: The Master Chief Collection kommer till Steam!

Precis som de senaste veckornas rykten gjort gällande har Microsoft nu utannonserat Halo: The Master Chief Collection till pc. Utöver Microsoft Store kommer paketet också släppas till Steam, och Halo 1-4 kommer även få sällskap av både ODST och Reach. Det är ganska mycket Halo!

Vänner av ordning har med andra ord redan noterat att Halo 5: Guardians inte ingår, vilket jag personligen tycker är lite surt eftersom det trots allt är ett Master Chief-spel, men man kan inte få allt här i världen.

Därtill kommer inte alla spelen släppas samtidigt, utan 343 Industries och Splash Damage (som hjälpte till med pc-versionen av Gears of War 4) kommer rulla ut spelen kronologiskt (Reach, Halo Anniversary, Halo 2 Anniversarry, Halo 3, ODST och Halo 4) för att säkerställa att titlarna får den uppmärksamhet de förtjänar, i form av justeringsbar FOV, 4K-upplösning, stöd för ultrabreda skärmar, variabel bildhastighet och valbara kontroller. Vi har ännu inget lanseringsdatum eller prisuppgifter, men vi kommer få mer information i helgen!

Här är debuttrailern för Halo: The Master Chief Collection.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar