facebook_pixel
Halo: The Master Chief Collection kommer förmodligen avslöjas till pc nästa vecka

Halo: The Master Chief Collection kommer förmodligen avslöjas till pc nästa vecka

Microsoft utannonserade sitt Play Anywhere-program sommaren 2016, och därefter har alla stora förstapartsspel släppts till både Xbox One och Windows 10. Halo 5: Guardians (som fortfarande är det nyaste Halo-spelet, obegripligt nog) släpptes dock 2015, och missade därför Play Anywhere-tåget.

Nu kan dock spelet äntligen vara på väg till pc, tillsammans med alla tidigare spel om Master Chief; Microsoft har nämligen släppt en teaser inför nästa veckas Inside Xbox, som ordagrant utlovar nyheter om Halo: The Master Chief Collection. Förmodligen rör det sig om en Windows 10-version av den uppskattade spelsamlingen (som inkluderar Anniversary-utgåvorna av Halo och Halo 2, Halo 3 samt Halo 4) och personligen tycker jag att det skulle passa alldeles förträffligt att utöka den med Halo 5: Guardians också, som uppvärmning inför Halo Infinite (som förmodligen inte släpps i år, då höstens stora actionspektakel av Microsoft lär bli Gears of War 5 istället).

Här är teasern inför den kommande utannonseringen kring Halo: The Master Chief Collection.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar