facebook_pixel
Halo: The Master Chief Collection har dykt upp på Surface Hub

Halo: The Master Chief Collection har dykt upp på Surface Hub

Förra veckan skrev vi om Microsofts utannonsering för denna veckas Inside Xbox (som livesänds imorgon) med utlovade nyheter kring Halo: The Master Chief Collection. Vi på PC Gamer hoppas givetvis på en Windows 10-version av samlingen, och nu pekar ytterligare trådar mot samma slutsats.

Wccftech rapporterar nämligen att Halo: The Master Chief Collection dykt upp på Surface Hub, och hos Microsoft Store listas spelet också numera till Hub. Surface är, för dig som inte vet det, en surfplatta utrustad med Windows 10, som åtminstone kring utannonseringen målades ut som den felande länken mellan surfplattor och bärbara datorer, med ett magnetiskt tangentbord som man kunde koppla till för att göra “riktiga” pc-grejer.

Med andra ord är steget mellan Surface och bordsdatorer med Windows 10 hyfsat minimalt, vilket bara förstärker intrycket av att vi kommer få Halo: The Master Chief Collection till våra maskiner väldigt, väldigt snart.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar