facebook_pixel
Generation Zero släpps nästa tisdag, kolla in lanseringstrailern!

Generation Zero släpps nästa tisdag, kolla in lanseringstrailern!

I somras presenterades Generation Zero, en co-op-skjutare som utspelar sig i 80-talets Sverige, utvecklat av Stockholmsstudion Avalanche Studios och regisserat av PCG-veteranen Emil Kraftling. Releasen inträffar nästa veckas tisdag, och du kan kolla in den färska lanseringstrailern här nedan!

Om man förhandsbokar spelet (man ska inte förhandsboka spel) får man med Radical Vanity Pack, som ger dig ytterligare 12 alternativ för hur du vill skräddarsy din karaktär, och låter dig dofta lite extra 80-tal med heta t-shirts, fräcka skor och en cool bandana. Vi påminner även om att spelet har förärats en 80 euro tung samlarutgåva (standardutgåvan kostar bara 35 euro via Steam) som du kan plocka på dig via den officiella hemsidan, inklusive dalahäst, tygkarta, t-skjorta, vykort med concept art och steelbook-förpackning.

Här är lanseringstrailern för Generation Zero.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar