facebook_pixel
Generation Zero är ute nu, mottagandet är blandat

Generation Zero är ute nu, mottagandet är blandat

Förra veckan kollade vi in lanseringstrailern för Avalanche Studios nya co-op-skjutare Generation Zero. Intresset kring titeln har varit lite extra stort från oss, dels för att spelet äger rum i ett 80-tals-Sverige belägrat av elaka robotar, dels för att PCG-bekantingen Emil Kraftling sitter i regissörsstolen.

Generation Zero rullade ut via Steam under gårdagen, men hittills har inte mottagandet varit lysande. Steam-användarnas åsikter är “blandade”, och hos Metacritic har kritikerna skrapat ihop medelbetyget 59 av 100, medan användarna är mer positivt lagda med deras 7.3 av 10. De största problemen tycks vara att spelet beskrivs som “ofärdigt”, med ett oslipat användargränssnitt, en öppen värld med för lite innehåll, och buggar i mängder. Förhoppningsvis väntar ännu gott om uppdateringar, buggfixar och nytt innehåll.

Vår recension av Generation Zero kan du läsa senare den här veckan!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar