facebook_pixel
Gearbox Software teasar ytterligare ett spel inför PAX East

Gearbox Software teasar ytterligare ett spel inför PAX East

Under gårdagen skrev vi om tweeten som nästan kan tolkas som regelrätt bevis för att Borderlands 3 kommer presenteras under PAX East-mässan i Boston mellan den 28 och 31 mars. Men nu har utvecklarna Gearbox Software börjat hajpa en andra titel också, och vi har ingen aning om vad det är!

Den nya teasen i fråga hittar du nedan (och ovan), och det rör sig om en robot som ligger på ett operationsbord i en blankpolerad sal fylld med gammaldags hårdvara. Ingen av studions tidigare titlar passar in med temat (förutom kanske We Happy Few, men det vill nog samtliga inblandade glömma så snabbt som möjligt) så mina blickar riktas istället mot de långtida utgivarna 2K Games varumärkeskatalog. Och där hittar vi en del som skulle kunna passa in, såsom The Bureau: XCOM Declassified och inte mint Bioshock, som ofta brukar använda sig av den här typen av miljöer och snarlika teman. Men det troligaste är ändå att det rör sig som ett nytt varumärke.

Hur det än ligger till så kommer sanningen avslöjas om nästan exakt två veckor!

Här är Gearbox Softwares tweet om det nya mystiska spelet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar