facebook_pixel
Gearbox kommer avslöja något under PAX East, kan vara Borderlands 3?

Gearbox kommer avslöja något under PAX East, kan vara Borderlands 3?

Spelmässan PAX East kommer äga rum i Boston mellan den 28 och 31 mars. Precis som vanligt kan vi förvänta oss mängder av presentationer, däribland Gearbox Software som kommer belägra huvudscenen under mässans öppningsdag, och visa upp “aldrig tidigare skådade avslöjanden”.

Den förmodade lootskjutaren Borderlands 3 är givetvis huvudkandidat nummer ett, både för att spelet förmodligen kommer släppas någon gång i år eller under nästa år (enligt tidigare uppgifter) och även för att Gearbox Software redan tidigare tillkännagivit en stortitel under en PAX-mässa, närmare bestämt det pånyttfödda Duke Nukem Forever under PAX Prime årgång 2010 (ett spel som inte visade sig bli särskilt lyckat, men ändå). Den stora Wal-Mart-läckan från förra våren nämnde också Borderlands 3, och eftersom den visade sig ha rätt om det mesta annat så kan vi nog anta att Borderlands 3 kommer bli verklighet inom kort också?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar