facebook_pixel
Epic Games Store utlova rejäla nyheter genom ny vägkarta

Epic Games Store utlova rejäla nyheter genom ny vägkarta

Sedan Epic Games Store lanserades i slutet av fjolåret verkar Epic Games ha koncentrerat sig hårdare på att knyta till sig exklusiva spel än att utveckla själva butiken. Så sent som i måndags skrev vi om den nytillagda sökfunktionen, och nu har Epic Games utlovat rejäla nyheter det kommande halvåret.

Via Trello har man nämligen publicerat en vägkarta, där vi bland annat kan utläsa att vi kommer få sparfiler i molnet, omdesignade butikssidor, filtreringsalternativ till sökfunktionen och “förbättrat offline-läge mellan april och maj. Därefter, om 4-6 månader, följer användarrecensioner, önskelistor, “ytterligare betalningsmetoder”, moddstöd för spel och spårning av speltid. Slutligen, mot hösten, kommer man även lägga till achievements, en köpkorg (borde inte det finnas redan?) och “en social översyn”. Man planerar också införa “automatiska återbetalningar” och möjligheten att skänka spel till andra, men de funktionerna har ännu inget lanseringsfönster.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar