facebook_pixel
Den nya Sonic-designen verkar ha läckt på internet

Den nya Sonic-designen verkar ha läckt på internet

“Chill & Likable” minsann!

I slutet av fjolåret släpptes den första officiella affischen för den kommande Sonic-filmen. Lurvigheten var påtaglig, även om ansiktsdragen doldes bland skuggor. Nu har emellertid nya bilder och dokument läckt ut på internet som framstår som autentiska, och vi vet inte inte om vi ska skratta eller gråta?

Bilderna i fråga hittar vi hos Resetera, som i sin tur fick dem från pr-firman Hamagami Carroll. Bilderna har sedan dess tagits ner, men enligt den påstådda ursprungliga informationen togs den nya designen fram för att “signalera en ny modern version av varumärket utan att överge dess kärna”, “tilltala en global publik” och “klart särskilja den från tidigare merchandise-ansträgningar”.

På den sistnämnda punkten har man onekligen lyckats, men det återstår att se hur domen faller för de övriga två när Sonic-filmen väg går upp på biografer världen över från och med den 9 november i år.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar