facebook_pixel
Datagrävare har upptäckt ytterligare åtta nya Apex Legends-karaktärer

Datagrävare har upptäckt ytterligare åtta nya Apex Legends-karaktärer

Apex Legends allra första season pass ryktas släppas ikväll (och introducera den nya hjälten Octane) men battle royale-skjutaren har en betydligt längre utstakad framtid än så. Via VG247 och Reddit nås vi nämligen av nya uppgifter från datagrävare, som inte bara upptäckt en eller två, utan hela åtta nya hjältar.

Utöver Octane och Wattson (som också ryktats bli tillgänglig nu ikväll) rör det sig om Rampart, Rose, “Talchum”/Crypto, Nomad, Skunner, Jericho, Husaria och Prophet (de flesta av namnen anses vara osäkra ännu) och här nedan (och ovan!) kan du se karaktärsskärm som Frozenfroh och Surgent179 slängt ihop på Twitter. Särskilt mycket mer än så vet vi inte för tillfället, speciellt när det kommer till information som kan betraktas vara säker, men klar sak är i alla fall att Respawn inte ämnar låta sina 50 miljoner spelare sitta sysslolösa alltför länge!

Här är Frozenfrohs tweet om de möjliga nya hjältarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar