facebook_pixel
Control släpps i augusti enligt Microsoft Store-läcka

Control släpps i augusti enligt Microsoft Store-läcka

Så sent som igår stod det klart att Max Payne-utvecklarna Remedy Entertainments nya actionspektakel Control kommer släppas exklusivt via Epic Games Store. På pc det vill säga, spelet kommer också till konsol, och det är just Xbox One-versionen av spelet som oavsiktligt råkat avslöja lanseringsdatumet.

Mer specifikt rörde det sig om en produktsida hos Microsoft Store, som numera tagits ner, där Control listades tillsammans med releasedatumet den 27 augusti. Dessa uppgifter har nått oss via Cogconnected.com och Trueachievements.com, och det framgår också att förhandsbokningsbonusarna (man ska inte förhandsboka spel) kommer bestå av “Tactical Response Gear” och “Crafting Resource Pack”. Med andra ord kommer Control bjuda på crafting-mekanik, vilket är en nyhet åtminstone för mig, och dessutom en ganska otippad sådan!

Här är en några dagar gammal ray-tracing-demonstration av Control från GDC.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar