facebook_pixel
Control släpps den 27 augusti, kolla in nya feta trailern!

Control släpps den 27 augusti, kolla in nya feta trailern!

För en vecka sedan nåddes vi av budet att Control, tillsammans med flera andra titlar, kommer bli tidsexklusiva för Epic Games Store. Dagen därpå råkade även lanseringsdatumet, den 27 augusti, läcka via Microsoft Store (för Xbox One-versionen) och nu har det bekräftats i en ny trailer.

Rent spelmässigt verkar Control ta idéerna kring de övernaturliga krafterna från Quantum Break vidare (jag har nästan lyckats glömma bort titeln på det spelet!) fast förhoppningsvis med ett betydligt smidigare och engagerande slutresultat. Den nya trailern proklamerar också stolt att “det här kommer bli konstigare än vanligt”, detta eftersom Control utspelas inuti The Oldest House, hemvisten för en mystisk kraft som gör att miljöerna ständigt kan förändras, även i realtid vilket ger upphov till en hel del spektakulära sekvenser.

Här är den nya trailern för Control.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar