facebook_pixel
Conan Exiles och Vermintide 2 är gratis att provspela i helgen

Conan Exiles och Vermintide 2 är gratis att provspela i helgen

Gratis är gott, och smakprov är nästan lika, öh, smakliga; både Funcoms onlineöverlevare Conan Exiles och Fatsharks co-op-slaktare Warhammer: Vermintide 2 är gratis att provspela via Steam helgen ut, och om du får blodad tand åtföljs spelen även av maffiga reor (50 respektive 60 procent).

Personligen har jag inte provat Conan Exiles, men trots att den ursprungliga lanseringen ansågs vara något av en besvikelse (recension) så vill redaktionens egna busbarbar Mats Nylynd väldigt gärna att du ska prova på spelet (läste jag nyss på Facebook). Warhammer: Vermintide 2, å andra sidan, är jag välbekant med, och rekommenderar varmt (Jocke gillar det också) om du vill ha ett nytt röjigt co-op-lir att spela med kompisarna. Du behöver inte ens köpa fullversionen om gratishelgen faller dig i smaken, då spelet fortsättningsvis medföljer i vårt supersmarriga prenumerationserbjudande! Kanske du tecknar fyra stycken när du ändå håller på?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar