facebook_pixel
Civilization VI är snorbilligt i nya Humble Bundlen

Civilization VI är snorbilligt i nya Humble Bundlen

Jag var övertygad om att Civilization VI är väldigt nytt, men tji fick jag när jag gjorde lite efterforskning och insåg att spelet släpptes redan hösten 2016 (recension). Men ändå, inte allt för gammalt, och fortfarande ett aktuellt spel med tanke på den färska expansionen Gathering Storm (recension).

Nu har Humle sjösatt Humble Strategy Bundle 2019, och utöver Civilization VI för 15 dollar bjuds det även på Stellaris och Plague Inc: Evolved från och med 9-dollars-nivån, samt Dungeons 3, Offworld Trading Company och dess expansion Jupiter’s Forge för “mer än genomsnittet” (just nu 8 dollar och 44 cent). Slutligen, för struntsumman 1 dollar, får man också Niche: A Genetics Survival Game, Ashes of the Singularity: Escalation och Throne of Lies: The Online Game of Deceit. Förmodligen väl värt pengarna enbart för Civilization VI och Stellaris!

Här är lanseringstrailern för Civilization VI från hösten 2016.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar