facebook_pixel
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered har läckt via PEGI

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered har läckt via PEGI

Hejsan hoppsan!

Om någon skulle rikta en pistol mot mitt huvud och tvinga mig att utse det bästa Call of Duty-spelet skulle jag förmodligen säga Modern Warfare 2. Jag tycker förvisso att kampanjen var lite vassare i Modern Warfare (multiplayer bryr jag mig inte om) men co-op-läget Special Ops gjorde hela skillnaden.

Därför vet jag inte riktigt hur jag ska reagera på följande; PEGI gick nämligen och läckte Call of Duty: Modern Wafare 2 Remastereds existens tidigare idag (via våra PCG UK) även om man sedan dess tagit tillbaka titeln.

Fadäsen är dock bevarad på skärmdumpen här intill, även om det endast tycks röra sig om “kampanjen”, vilket omedelbart diskvalificerar onlinedelen och förmodligen även Special Ops (kanske?). Och det vore ju mäkta synd i min bok, men vi kommer förmodligen få reda på det ligger till väldigt snart, eftersom PEGI listade lanseringsdatumet den 28 februari (igår!) till Playstation 4, vilket antyder att spelet borde avslöjas väldigt, väldigt snart, och kanske till och med lanseras.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar