facebook_pixel
Borderlands får uppdaterad nyutgåva, Borderlands 2 och The Pre-Sequel får 4K-texturer

Borderlands får uppdaterad nyutgåva, Borderlands 2 och The Pre-Sequel får 4K-texturer

Gearbox Software har proklamerat att 2019 är “Borderlands år”. Inte bara för att Borderlands 3 sannolikt debuterar i höst (du har väl inte missat trailern?) utan även för att originalspelet får en uppdaterad nyutgåva, samtidigt som Borderlands 2 och The Pre-Sequel förses med 4K-texturer, helt gratis.

Texturpakten för Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel släpps nästa onsdag, den 3 april, och kommer ge karaktärer, vapen och miljöer uppdaterade utseenden, tillsammans med en del övriga grafiska finslipningar som dynamiska högupplösta skuggor, förbättrad screen space ambient occlusion och förfinad anti-aliasing.

Borderlands: Game of the Year Edition (för det har tydligen inte funnits någon utgåva som heter det tidigare?) är ännu mer ambitiöst, och kommer utöver grafiska förbättringar även inkludera fundamentala nyheter som en Borderlands 2-doftande minikarta, ett smidigare inventory-system och en omarbetat sista bosstrid, med målet att skapa ett mer “engagerande” möte. Man kommer också numera kunna plocka upp föremål automatiskt.

Borderlands: Game of the Year Edition släpps även det nästa onsdag, och kommer bli en gratis uppdatering för alla som redan äger originalspelet på Steam. Allt dlc medföljer, oavsett om du äger det sedan tidigare eller ej.

Här är trailrarna för Borderlands: Game of the Year Edition och texturpaketen till uppföljarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar