facebook_pixel
Borderlands 3 avtäcks nästan definitivt den här månaden

Borderlands 3 avtäcks nästan definitivt den här månaden

I början av månaden blev vi varse om att Gearbox Software hade bokat huvudscenen under den kommande PAX East-mässan, som äger rum mellan den 28 och 31 mars i Boston. Redan då var vi hyfsat säkra på att en avtäckning av Borderlands 3 var nära förestående, och nu är vi ännu säkrare på vår sak.

Via Twitter har nämligen det officiella Gearbox-kontot laddat upp en väldigt Borderlands-doftande, celshadad ökenbild, där datumet “28 mars” skrivits på en vägskylt som pekar mot Boston. Därmed kan vi känna oss nästintill fullständigt säkra på att det är just Borderlands det handlar om, även om det givetvis återstår att se om det rör sig om en fullfjädrad trea. Men eftersom titeln figurerade i den stora Wal-Mart-läckan redan förra våren så skulle jag nästan kunna satsa pengar på att vi åtminstone får en debuttrailer för Borderlands 3.

Här är Gearbox tweet om det stundande avslöjandet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar