facebook_pixel
Bloody Palace släpps gratis till Devil May Cry 5 den 1 april

Bloody Palace släpps gratis till Devil May Cry 5 den 1 april

Tidigare den här månaden släpptes Devil May Cry 5, och både vi (recension) och de flesta andra är nöjda med Capcoms senaste actionspektakel (lanseringen var ännu mer framgångsrik än för Resident Evil 2, sett till antalet spelare på Steam). Och nu väntar strålande nyheter för dig som inte kan få nog!

Capcom har nämligen avslöjat att man kommer släppa Bloody Palace helt gratis till Devil May Cry 5 den 1 april. För dig som är obekant med spelläget så rör det sig om en ren överlevnadsutmaning, där du väljer karaktär (Dante, Nero eller V) och avancerar genom våning efter våning, befolkade av allt tuffare fiender. Själv har jag inte brytt mig nämnvärt om Bloody Palace i tidigare Devil May Cry-titlar, men med tanke på det enorma djup vi finner i femmans spelsystem (speciellt Dantes alternativ framstår som oändliga) så kommer jag åtminstone kolla in det!

Här är en tweet med vår första glimt av Bloody Palace i Devil May Cry 5.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar