facebook_pixel
Battle royale-läget till Battlefield V släpps den 25 mars

Battle royale-läget till Battlefield V släpps den 25 mars

Förra torsdagen dök “daily challenges” för det nya utlovade battle royale-läget Firestorm plötsligt upp i Battlefield V. Dagen därpå tog vi även del av en läckt tutorial-video för spelläget, och nu har Dice slutligen bekräftat att Firestorm kommer rulla ut nästnästa måndag, den 25 mars. Kolla in trailern!

Det mesta verkar vara sig likt i battle royale-land (även om Firestorm sägs stöda enbart 64 samtidiga spelare) och i trailern ser vi hur två lag fallskärmshoppar ner på kartan och stirrar lite på varandra innan de springer in i varsitt hus och lootar. Eftersom det är ett Battlefield-spel vi pratar om kan vi dock förvänta oss ett större fordonsfokus än i konkurrenterna, och vi kommer av allt att döma få köra traktorer (äntligen!), flyga helikoptrar (som inte användes under andra världskriget, men låt gå i det här fallet) och pansarvagnar, varav det sistnämnda ger sken av att vara en sorts power up som man förmodligen måste låsa upp på något sätt.

Här är den första officiella trailern för battle royale-läget till Battlefield V.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar