facebook_pixel
Battle royale-läget till Battlefield V kommer förmodligen släppas väldigt snart

Battle royale-läget till Battlefield V kommer förmodligen släppas väldigt snart

Redan innan lanseringen av Battlefield V förra hösten bekräftade Dice och Electronic Arts att man planerar släppa ett battle royale-läge för 64 spelare kallat för Firestorm. Ett tag senare specificerades premiären till mars, och nu verkar det som att läget kan komma att rullas ut väldigt, väldigt snart.

Via Reddit meddelar nämligen en spelare att denne fått en “daily challenge” (på bild här intill) där han eller hon ombeds att skrapa ihop 500 poäng i spelläget.

Lite svårt just nu eftersom Firestorm inte finns tillgängligt ännu, så vi kan bara anta att premiären är väldigt nära förestående, eller att ett kapitalt misstag inträffat hos Dice (till skillnad från ett mindre misstag, som verkar vara fallet just nu). Hur som helst lär vi få anledning att återkomma till ämnet inom kort, men lite märkligt blir det ju om EA återigen väljer att trampa på sina egna tår, då Apex Legends första battle pass också lär lanseras inom kort.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar