facebook_pixel
Anmäl dig till betaprogram för chans att få prova Halo: The Master Chief Collection

Anmäl dig till betaprogram för chans att få prova Halo: The Master Chief Collection

Efter mycket om och men bekräftades Halo: The Master Chief Collection till pc (och Steam!) förra veckan. Samlingen saknar ändå ett lanseringsdatum tills vidare, men om du vill få chans att provspela Halo Reach och kompani innan releasen, så gör du förmodligen klokt i att anmäla dig till Halo Insider Program.

Du kan genomföra processen här, och eftersom de sex The Master Chief Collection-spelen kommer rullas ut etappvis i kronologisk ordning (Halo Reach är först ut) kommer du förmodligen få gott om chanser att lira lite Halo. Ha dock i åtanke att detta faktiskt är ett betaprogram, och det är meningen att du ska ge 343 Industries feedback om dina upplevelser. Tonvikt den här gången kommer sannolikt placeras på teknisk prestanda och integrationen av nya pc-alternativ, såsom mus- och tangentbordskontroller och olika grafiska möjligheter.

Vi har ännu ingen aning om när pc-versionen av Halo: The Master Chief Collection kommer börja hårdtestas, men anmäl dig redan nu för att öka dina chanser att bli invald till betaprogrammet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar