facebook_pixel
Yakuza Kiwami är ute nu, kolla in nya trailern

Yakuza Kiwami är ute nu, kolla in nya trailern

Livet som spelrecensent innebär att man ständigt rusar mot nästa deadline, och nästan aldrig tillåts pusta ut. Så icke i fallet Yakuza Kiwami, eftersom undertecknad recenserade spelet redan förra veckan, och dessutom hade gått om tid att spela igenom äventyret innan embargot släppte. Kudos, Sega!

Nu, sedan igår kväll, finns Yakuza Kiwami också tillgängligt för allmänheten via Steam, och användaromdömet är hittills, föga förvånande, “väldigt positivt” baserat på 173 recensioner. Visst är Yakuza Kiwami inte riktigt lika fantastiskt som Yakuza 0 (recension), men det rör sig ändå om en väldigt lyckad fortsättning på berättelsen om Kazuma Kiryu och Goro Majima (även om man inte kan spela som den sistnämnda den här gången). Dessutom är pc-portningen återigen väldigt lyckad med både knivskarp grafik och silkeslena 60 bilder per sekund.

Här en trailer med positiva omdömen av pressen, lanseringen av Yakuza Kiwami till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar