facebook_pixel
World War Z släpps den 16 april, kolla in nya trailern!

World War Z släpps den 16 april, kolla in nya trailern!

2017 avslöjades World War Z, en co-op-skjutare baserad på boken med samma namn (inte filmen, märk väl, eller i alla fall har vi inte sett till någon Brad Pitt). I december i fjol visade det sig också att World War Z blir Epic Games Store-exklusivt på pc:n, ett förfarande som var rätt chockerande vid den tidpunkten.

Nu har World War Z fått en ny trailer som bekräftar ett konkret lanseringsdatum – Saber Interactives titel når konsumenterna den 16 april, och om du förhandsbokar spelet (man ska inte förhandsboka spel!) så får du tillgång till Lobo Weapon Pack utan extra kostnad. Paketet ger dig guldskins för tre vapen (karbinen ARK-104, maskinpistolen Keris V10 SMG samt 1911 Protector) tillsammans med det “ultimata zombiemördarverktyget”, den tveeggade spaden Lobo (låter ju inte så himla ultimat så här på pappret, men vi tar Saber Interative på deras ord för tillfället). Utöver co-op kommer spelet också bjuda på Players vs Players vs Zombies (PvPvZ).

Här är den nya trailern för World War Z.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar