facebook_pixel
Vermintide 2 får rejäla nyheter nästa vecka, inklusive Unreal Tournament-doftande “mutationer”

Vermintide 2 får rejäla nyheter nästa vecka, inklusive Unreal Tournament-doftande “mutationer”

För knappt ett år sedan släpptes Warhammer: Vermintide 2, och Jocke Kilman förärade den svenska co-op-slaktaren med betyget 83 procent i vår recension. Under tiden som gått sedan dess har vi fått gott om dlc (Tencent har också investerat tungt i utvecklarna Fatshark) och nu väntar ytterligare, rejäla nyheter.

För våra brittiska kollegor har nämligen Fatshark berättat att nästa veckas stora nyheter blir två till antalet; för det första kommer man introducera weekly challenges (som en del av ett omarbetat deeds-system) där Fatshark kommer implementera Unreal Tournament-doftande “mutationer”, små temporära regeländringar som kan resultera i väldigt annorlunda spelupplevelser, exempelvis i form av speciella fiender som delar sig i två svagare fiender när man besegrar dem (baserat på Warhammer-konceptet Pink Horrors och Blue Horrors).

Vidare kommer de där tomma tavelramarna i spelarhubben äntligen kunna fyllas i, då genomförda achievements (och det verkar som att det blir en hel del nya sådana?) och ihopsamlade tavelfragment kommer resultera i fin concept art (tagna från officiella Warhammer-böcker) som du kan skryta med inför andra spelare.

Vi kan förvänta oss mycket mer i den här stilen för Vermintide 2, då Fatshark säger att det första året ägnades åt att förbättra tekniken och strukturen, och att man nu kommer koncentrera sig på mer påtagliga tillägg.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar