facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 5, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 5, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

TOPP 10

PC Gamer utser årets spel 2018

av PCG-Redaktionen

“Precis som alltid har redaktionen lagt sina röster och även om resultatet knappast ledde till en regeringskris blev det jämnare än någonsin, och rafflande ända in i mål.”

* * *

RECENSIONER

Life is Strange 2 Episode 2: Rules

av Erik Bergérus

“Efter en glänsande första del börjar några sprickor visa sig i fasaden. De stjäl dock inte showen från den finstämda berättelsen i Life is Strange 2.”

Recension av Life Is Strange: Episode 2.

* * *

Wargroove

av Fredrik Eriksson

“Du och fienden (som dessutom kan vara mänsklig i lokala och nätbaserade bataljer) gör era drag i tur och ordning. Och oj, så många knep, taktiska drag, fällor och saker du måste hålla koll på.”

Recension av Wargroove.

* * *

Sunless Skies

av Joakim Kilman

“I de olika hamnarna kan du råka på märkliga karaktärer och fraktioner, och även din besättning har sina egna små historier som du kan utforska. Det är välskrivet, och världen i sig är så pass egen och intressant att jag hela tiden vill se mer av den.”

Recension av Sunless Skies.

* * *

HANDS ON

Rage 2

av Thomas Petersson

“Id ser långsiktigt på Rage-universumet. Efter den milda besvikelsen med föregångaren är teamets viktigaste lärdom att ”leverera det spel folk förväntar sig”, säger Tim Willits.”

Förhandstitt av Rage 2.

* * *

VIDEOR

Rage 2, Tim Willits, Id Software

av PCG-Redaktionen

* * *

Förhandstitt – Civilization VI: Gathering Storm

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar