facebook_pixel
Värjebeväpnade Amy Sorel blir dlc-karaktär till Soulcalibur VI

Värjebeväpnade Amy Sorel blir dlc-karaktär till Soulcalibur VI

I höstas släpptes det utmärkta fightingspelet Soulcalibur VI (recension) och sedan dess har karaktärsutbudet utökats med två dlc-kämpar; Tira gjordes tillgänglig direkt vid lanseringen (och agerade förköpsbonus om jag inte minns helt fel?) medan 2B från Nier: Automata följde ett litet tag senare.

Nu har Bandai Namco utannonserat ännu en dlc-karaktär: säg hej och hallå åt värjebeväpnade Amy Sorel, Raphaels skyddsling och en jänta som ursprungligen dök upp i introt till det femton år gamla Soulcalibur II, innan hon blev spelbar i Soulcalibur III och nu får en efterlängtad comeback i spel nummer sex. Baserat på läckor kommer hon också få sällskap av veteranen Cassandra inom kort, som kanske rentav släpps före Amy Sorel med tanke på att Bandai Namcos trailer faktiskt refererar till den sistnämnda som “dlc 4”?

Här är den nya Amy Sorel-trailern för Soulcalibur VI.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar