facebook_pixel
Uplay har inlett kinesisk nyårsrea, skänker bort Assassin’s Creed Chronicles: China

Uplay har inlett kinesisk nyårsrea, skänker bort Assassin’s Creed Chronicles: China

Uplay har inlett en ny, stor rea, det kinesiska nyåret till ära (motsvarande rea på Steam ryktas dra igång nu på måndag). Utöver finfina prislappar för spel som Far Cry 5 (66 procents rea, 20 euro och 40 cent) och The Division (ynka 5 euro!) ger man också bort Assassin’s Creed Chronicles: China helt gratis!

Gratiserbjudandet varar till den 5 februari, så för säkerhets skull gör du förmodligen bäst i att logga in på Uplay precis nu för att lägga till spelet på ditt konto (bannern är relativt enkel att hitta). Assassin’s Creed Chronicles-serien är, för dig som inte visste det, en sidoscrollande spinoff-serie som Ubisoft roade sig med mellan 2015 och 2016, bestående av totalt tre delar (China släpptes först och följdes av India och Russia). I Assassins’ Creed Chronicles spelar man som den kvinnliga protagonisten Shao Jun, och ränner runt i 1500-talets Kina.

Här är en trailer för Assassin’s Creed Chronicles: China från 2015.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar