facebook_pixel
Ubisoft verkar ha bekräftat öppen The Division 2-beta av misstag

Ubisoft verkar ha bekräftat öppen The Division 2-beta av misstag

Under helgen ägde den stängda betan för The Division 2 rum, och undertecknad spelade drygt en timme, och kunde omedelbart konstatera att det här förmodligen blir ett väldigt mycket bättre spel än det snarlika Anthem. Och nu har Ubisoft till synes bekräftat en öppen beta också, förmodligen av misstag?

Fadäsen ägde nämligen rum under en livestream i helgen (det berörda klippet hittar du här) där en av utvecklarna säger att “vi kommer fixa det där för den öppna betan”, följt av pinsam tystnad. Det här är inte direkt ett chockerande avslöjande (varför har Ubisoft inte bara delat med sig av datumet vid det här laget?) och det finns ännu gott om tid för en öppen testhelg då lanseringen av The Division 2 fortfarande ligger en månad fram i tiden, den 15 mars. Vi räknar kallt med att höra mer om ärendet under den här veckan eller nästa!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar