facebook_pixel
Trials Rising får öppet betatest mellan den 21 och 25 februari

Trials Rising får öppet betatest mellan den 21 och 25 februari

Under fjolårets E3-mässa utannonserades Trials Rising, en ny del av och en återgång till rötterna för motorcykelplattformaren. Nu har Redlynx avslöjat att ett stort öppet betatest kommer äga rum mellan den 21 och 25 februari via Uplay, och dessutom har man delat med sig av ambitiösa dlc-planer!

Betan kommer bjuda på 18 banor (åtta av dem är spelbara i multiplayer, och fyra av dem är tutorials) med 25 “kontrakt” (specifika uppdragsmål), spridda över svårighetsgraderna easy till extreme. Man kommer kunna köra fem olika motorcyklar (Squid, Rhino, Manti, Helium och tvåspelarscykeln Tandem) och ges dessutom möjligheten att låsa upp det exklusiva föremålet Turbo Bike Exhaust för Helium-cykeln, för användande i fullversionen av Trials Rising (som släpps redan den 26 februari, dagen efter betans avslutning).

Redlynx har också delat med sig av sina ambitiösa dlc-planer för Trials Rising, och du kan ta del av dem i det väldigt finska klippet här nedan, tillsammans med en trailer för den öppna betan.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar