facebook_pixel
Trans-Siberian Railway Simulator låter dig kämpa mot väderleken och motorsåga djurlivet!

Trans-Siberian Railway Simulator låter dig kämpa mot väderleken och motorsåga djurlivet!

Vissa spel får mig omedelbart att tänka “varför har ingen gjort det här tidigare?”. Som i det här fallet; Trans-Siberian Railway Simulator är en tågsimulator där du inte bara måste framföra ett tåg genom Sibiriens vildmark, utan du måste även kämpa mot väderleken och tampas med det lokala djurlivet!

Trans-Siberian Raliway Simulator kommer släppas “snart” via Steam – lanseringen kommer ske i early access, och i den här Steam-tråden efterlyser utvecklarna hos Pentacle nya roliga idéer som de kan implementera i framtiden. Redan nu utlovar man dock fullt interaktiva miljöer och lokomotiv, överlevnads-, crafting-, uppgraderings-, och reparationssystem, dynamiskt väder och dag/natt-cykel, “levande ekosystem” och en ändlös järnväg. Jag känner på allvar att det här konceptet har närmast gränslös potential, så låt oss hoppas att spelet blir lika bra som det kan bli när det väl når allmänhetens händer någon gång i den inte alltför avlägsna framtiden.

Här är den nya trailern för Trans-Siberian Raliway Simulator.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar