facebook_pixel
Total War: Three Kingdoms försenas igen, den här gången till den 23 maj

Total War: Three Kingdoms försenas igen, den här gången till den 23 maj

För elva månader sedan presenterade Creative Assembly sitt nya strategispel Total War: Three Kingdoms med pompa och ståt, tillsammans med avsedd lansering under hösten 2018. I somras försenade man dock titeln till våren 2019, och nu har det visat sig att premiären dröjer ytterligare.

Creative Assembly har levererat nyheterna via den egna hemsidan, och lovar den här gången att Total War: Three Kingdoms kommer släppas den 23 maj 2019. Anledningen bakom förseningen är att man anser att de nya ambitiösa spelsystemen behöver lite extra finjustering, samtidigt som man också passar på att fixa kvarvarande buggar och finpolera spelet ett sista varv. Det här betyder att Total War: Warhammer 2-dlc:t (som tydligen är en förhandsbokningsbonus?) kommer rullas ut innan Total War: Three Kingdoms, så de allra största fansen kommer inte behöva gå fullständigt sysslolösa veckorna innan lanseringen.

Creative Assembly kommer också livestreama Total War: Three Kingdoms vid ytterligare två tillfällen enligt tidtabellen på bilden här ovan, inklusive nu på onsdag kl. 16:00 svensk tid.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar