facebook_pixel
Tjernobyl-skräckisen Chernobylite har fått en första teasertrailer

Tjernobyl-skräckisen Chernobylite har fått en första teasertrailer

Förra våren avslöjade polska Get Even-utvecklarna The Farm 51 sitt nya survival horror-spel Chernobylite. Och nu har vi fått en första teasertrailer inför ett fullskaligt avslöjande, och även om glimtarna av faktiskt gameplay är få, så vågar jag redan nu erkänna att jag är försiktigt förväntansfull!

Visst, Get Even var inte det bästa spelet i världen – Jocke Kilman klassade det som “ojämnt” och delade ut 60 procent i vår recension, men beskrev också ljudbilden som “påträngande” och stämningen som “riktigt atmosfärisk bitvis”. Så om The Farm 51 bara gör ett bättre jobb med själva spelmekaniken den här gången (Chernobylite kommer “blanda fri utforskning med utmanande strider, unik crafting och ickelinjärt berättande”) så kanske vi kommer få en riktigt mysig Tjernobyl-utflykt att se fram emot någon gång senare i år?

Här är den första teasertrailern för Chernobylite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar