facebook_pixel
Titanfall: Battle Royale ryktas släppas på måndag och bli free-to-play!

Titanfall: Battle Royale ryktas släppas på måndag och bli free-to-play!

Att Respawn Entertainment arbetar på ett nytt Titanfall-projekt är ingen hemlighet, men det kan nå oss betydligt tidigare än vi någonsin vågade tro. På Reddit har det nämligen börjat tisslas och tasslas om Titanfall: Battle Royale, och en potentiell lansering redan imorgon måndag. Hejsan hoppsan!

Youtube-personligheten TheQuartering har också publicerat en video på ämnet, där han känner sig hyfsat bombsäker på att Titanfall: Battle Royale är en grej som kommer hända. Han inleder videon genom att fastställa att han är pålitlig (med hänvisning till tidigare ryktesrapporteringar som visade sig vara sanna) och underbygger den här gången sin rapportering med information från anonyma källor (som även underbyggs av Kotaku).

Det nya Titanfall-spelet kommer således, om man tror på uppgifterna, få undertiteln Apex Legends, och utspelas i samma universum som Titanfall 2. Spelet kommer kommer bli free-to-play och byggas kring kosmetiska mikrotransaktioner, och 60 spelare över 20 lag (tre spelare per trupp) kommer kunna husera på kartan samtidigt.

Själva spelmekaniken beskrivs som en blandning mellan Call of Dutys battle royale-läge och Rainbow Six Siege (karaktärsspecifika förmågor tycks bli en grej) tillsammans med, antar vi, Titanfall-seriens säregna tempo och rörelsefrihet (även om man tydligen enbart kommer kunna ränna runt till fots den här gången).

Här är TheQuarterings Youutbe-video om Titanfall: Apex Legends.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar