facebook_pixel
The Outer Worlds kommer bli mellan 15-40 timmar långt

The Outer Worlds kommer bli mellan 15-40 timmar långt

The Outer Worlds är det där nya rollspelet från Obsidian som ser så tjusigt ut. Här på PC Gamer är vi självklart stora fans av studion bakom Fallout New Vegas och Knights of the Old Republic-serien, så vi tar tacksamt emot all information om deras nya IP innan det släpps i år.

Därför är det vårt nöje att berätta att The Outer Worlds kommer att ta mellan 15 och 40 timmar att spela. Det är via en intervju med Game Informer som den informationen nått oss. En av spelets regissörer Tim Cain klargjorde att spelet inte är någon oändlig sandlåda. Istället bjuder det på en mer riktad upplevelse, som dock ska bjuda på mycket omspelningsvärde.

– Folk spekulerar om att spelet ska ha hundratals timmar gameplay och… nej.

Cain understryker att olika spelstilar kommer att påverka den slutgiltiga längden. Stealthspelare kommer till exempel ta längre på sig än spelare som föredrar andra metoder.

Det verkar alltså som att The Outer Worlds kommer vara ungefär lika långt som Knights of the Old Republic-spelen. Givetvis är den viktigaste frågan huruvida spelet är kul att spela oavsett hur många timmar man spenderar med det, men vi har fortsatt hög tilltro till Obsidian. Huruvida den är befogad vet vi när Obsidian släpper The Outer Worlds senare i år.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar