facebook_pixel
The Division 2:s öppna beta drar igång imorgon, Ubisoft delger planer för år ett

The Division 2:s öppna beta drar igång imorgon, Ubisoft delger planer för år ett

Förrförra veckan bekräftade Ubisoft och Massive Entertainment att den nya lootskjutaren The Division 2 kommer få ett öppet betatest mellan den 1 och 4 mars. Det vill säga mellan imorgon fredag och inkommande måndag, och om du vill förbereda dig extra noga så kan du ladda hem klienten redan nu!

Allt du behöver göra är att logga in på Uplay och klicka på den stora, fina “aktivera The Division 2-betan”-bannern, och invänta startskottet klockan 10:00 svensk tid imorgon. Samtidigt har Ubisoft också passat på att presentera det planerade materialet för The Divsion 2:s första levnadsår (med tanke på hur Ubisoft hanterat exempelvis Rainbow Six Siege de senaste åren kan vi nog kallt räkna med att The Division 2 får en betydligt längre livslängd än det första spelet) inklusive Year 1 Pass, som kommer ge dig en veckas tidigare åtkomst till det nya materialet och lite annat smått och gott (om du istället väntar en vecka så får du dlc-episoderna gratis, utöver själva baspriset för The Division 2). Tillsammans med Year 1 Pass kommer kosmetiska föremål vara det enda som spelare kan lägga extra pengar på, i alla fall “vid lanseringen”, så vem vet vad som väntar i framtiden?

Här är två trailers för The Division 2:s öppna beta och spelets första levnadsår.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar