facebook_pixel
The Division 2-betan bjuder på endgame-uppdrag, Ubisoft ber om ursäkt för PR-blunder

The Division 2-betan bjuder på endgame-uppdrag, Ubisoft ber om ursäkt för PR-blunder

För två veckor sedan fick vi reda på att den stängda betan för The Division 2 (förhandsboka för säker tillgång) kommer äga rum mellan den 7 och 10 februari. Och nu har Ubisoft detaljerat betans innehåll närmare, samtidigt som man också kläckt ur sig en PR-blunder som man redan bett om ursäkt för.

Du kan läsa allt du vill veta om den stängda betan på den officiella hemsidan, men om du har bråttom så räcker det med att snegla på bilden här ovan; den stängda betan för The Division 2 kommer bjuda på två huvuduppdrag (Grand Washington Hotel och Jefferson Trade Center), fem sidouppdrag i den öppna världen tillsammans med “control points och aktiviteter”, pvp i form av skirmish och Dark Zone East samt endgame-uppdraget Invaded Mission (som du kommer kunna spela med tre olika specialutrustade level 30-karaktärer).

Samtidigt har också Ubisoft begått en liten PR-blunder som man redan bett om ursäkt för – man skickade nämligen ut e-post med rubriken “kom och se hur en riktig regeringsnedstängning ser ut i den stängda betan!” (via Skill Up på Twitter) och skyllde omedelbart på “en grov miss i processen”, samtidigt som man fastslog att man “inser den väldigt påtagliga inverkan som USA:s regeringsnedstängning hade på tusentals människor, och inte menade ta lätt på situationen”. Borde inte Sverige få en ursäkt också, när man ändå håller på?

Här är en trailer för The Division 2:s stängda beta.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar