facebook_pixel
The Bard’s Tale IV får utökad Director’s Cut-utgåva

The Bard’s Tale IV får utökad Director’s Cut-utgåva

I höstas släpptes Inxiles grottkravlare The Bard’s Tale IV: Barrows Deep, ett spel som redaktionens födelsedagspojke Jocke Kilman beskrev som “ett intressant, musikaliskt rollspel som växlar mellan ljuv harmoni och frustrerande kakafoni”, och tilldelade 70 procent. Och nu väntar enorma nyheter!

Sedan nyutgåvan av det allra första The Witcher när det begav sig under 2008 har kraftigt uppdaterade rollspel något år efter den ursprungliga lanseringen varit en populär grej, så även för The Bard’s Tale IV, vars tidigare utannonserade version 2.0 expanderat till en fullfjädrad nyutgåva med undertiteln Director’s Cut. Nyheterna hittar du listade här, och de inkluderar bland annat en ny grotta med en ny berättelse (och nya fiendetyper), tillsammans med nya föremål, inventariefiltrering, fullständig ombalansering av hela spelet, möjligheten att hoppa över pussel, uppdaterad spelmotor och förbättrad prestanda och stabilitet. En hel del, det vill säga!

Inxile siktar på att släppa The Bard’s Tale IV: Barrows Deep – Director’s Cut i juni.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar