facebook_pixel
Tekken 7 får gästspel av The Walking Dead-kändis

Tekken 7 får gästspel av The Walking Dead-kändis

Fightingsspelsnyheter står som spön i backen just nu, först och främst med anledning av turneringen EVO Japan som ägde rum i helgen. SNK Heroines: Tag Team Frenzy har utannonserats för Steam och så kommer Soulcalibur VI få nya dlc-karaktärer, och nu får även Tekken 7 får samma behandling!

I trailern här nedan presenteras nämligen både veteranen Julia Chang och The Walking Dead-kändisen Negan, och båda två släpps som dlc-kämpar den 28 februari. Julia Chang, som ursprungligen debuterade i Tekken 3 i slutet av 90-talet, har tydligen upptäckt sociala medier och gjort hela influencer-biten som en del av sin karaktär (suck!) medan Negan föredrar att agera sur, storkäftad amerikan, som bankar på folk med ett taggtrådsförsett baseballträ. Jag antar att The Walking Dead (tv-serien, inte spelet eller serietidningen) måste vara rejält populär i Japan, för annars känns det faktiskt som att det här gästspelet inträffar åtminstone några år för sent?

Här är trailern med Julia Chang och Negan från The Walking Dead.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar