facebook_pixel
Steams kinesiska nyårsrea har börjat!

Steams kinesiska nyårsrea har börjat!

Precis som förrförra veckans läcka antydde har Steams kinesiska nyårsrea dragit igång nu. Den här gången är dock saker annorlunda (ett tecken på att Steam äntligen tar Epic Games Store på allvar?) då du får 5 euros rea på ditt följande inköp, om du inhandlar spel till ett sammanlagt pris på minst 30 euro.

Därtill har man också introducerat “rewards booth”, där man kan låsa upp ytterligare rabattkuponger i utbyte mot “tokens”. Varje Steam-användare får en gåva som hjälper dem starta samlandet (själv fick jag 4000 tokens, och en rabattkupong på 5 euro kostar 15 000 tokens) och om rabatter inte är intressanta kan du också inhandla diverse bakgrundsbilder, chattikoner, samt förgyllda profiler och badges. Varje nytt inköp ger dig fler tokens.

Några av de erbjudanden som Steam själva lyfter fram inkluderar Sniper Elite 4 (80 procents rea, 12 euro), Far Cry 5 (75 %, 15 euro) och Dark Souls 3 (75 %, 15 euro). Steams kinesiska nyårsrea varar i exakt en vecka, fram till nästa veckas måndag den 11 februari, kl. 19:00 svensk tid. Grisa inte ner dig alltför mycket!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar