facebook_pixel
SNK Heroines: Tag Team Frenzy kommer till Steam på torsdag!

SNK Heroines: Tag Team Frenzy kommer till Steam på torsdag!

Plötsligt har Steam utvecklats till en gångbar marknad för fightingspel, men det är inte bara de stora elefanterna (som Tekken, Soulcalibur och Dead or Alive) som vill ha en del av kakan numera, vilket med all önskvärd tydligheten understryks av fightingveteranerna SNK:s senaste utannonsering!

Via Twitter har man nämligen bekräftat att det kvinnofokuserade SNK Heroines: Tag Team Frenzy, som lanserades till konsol i Europa förra hösten, kommer släppas på Steam redan nu på torsdag, den 21 februari. Nu lär förvisso SNK Heroines: Tag Team Frenzy inte vara ett särskilt bra spel (framför allt har jag fått intrycket av att det är ännu mer gubbsjukt än Dead or Alive?) men vi på PC Gamer tar ändå emot nyheten med öppna armar, i hopp om att allt mer obskyra fightingspel ska hitta över till vår plattform i framtiden. Mer valfrihet till alla!

Här är SNK:s tweet om den stundande lanseringen av SNK Heroines: Tag Team Frenzy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar