facebook_pixel
Sea of Thieves låter dig bjuda in tre vänner på gratisvecka!

Sea of Thieves låter dig bjuda in tre vänner på gratisvecka!

Sea of Thieves är, på högsta allvar, ett spel som jag anser att alla borde prova. Det är fortfarande lite si och så med djupet (höhö) och den långsiktiga spelbarheten, men de där första timmarna minns jag ännu med värme. Och nu kan du bjuda in upp till tre vänner för att ge dem ett smakprov också!

Den pedagogiska trailern här nedan går igenom processen steg för steg, men om du hatar videor av hela ditt hjärta så kan du göra så här (om du redan äger Sea of Thieves, eller betalar för Xbox Game Pass): gå till spelets officiella hemsida, tryck på Friends Play Free-länken uppe i bannern, logga in med ditt Microsoft-konto och du får tillgång till tre produktkoder som dina vänner kan lösa in på Microsoft Store (som tyvärr är en hel process i sig). Gratisperioden varar i exakt en vecka (fram till den 13 februari) så bjud in dina vänner redan nu!

Här är trailern för Friends Play Free-veckan i Sea of Thieves.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar