facebook_pixel
Scum kommer få ny fordonsfysik, basbyggande och uppdaterad inventory

Scum kommer få ny fordonsfysik, basbyggande och uppdaterad inventory

När Scum släpptes förra sommaren utsåg utgivarna Devolver Digital omedelbart överlevnadsspelet till deras “största lansering någonsin”, med drygt 700 000 sålda exemplar den första veckan. Sedan dess har dock snacket avtagit, och Scum hittas inte längre bland de 100 mest spelade spelen på Steam.

Hög tid för spännande utannonseringar med andra ord, och mycket riktigt har utvecklarna Gamepire delat med sig av vad vi kan förvänta oss av de tre kommande månaderna i Scum. Bland annat kommer vi få ett nytt fysiksystem för fordonen (tyngdpunkten kommer ändras beroende på hur många som sitter i bilen) tillsammans med ett mer detaljerat skadesystem och möjligheten att tanka, reparera, låsa och tjuvkoppla bilarna.

Därtill väntar även basbyggande (till en början via simpla ritningar) och uppdaterade inventory-, matlagnings- och matsmältningssystem. Gamepire filar också fortfarande på de utlovade kvinnliga karaktärsmodellerna, men säger att det resulterat i långt mycket mer jobb än man trodde på förhand (“varje klädesplagg måste anpassas efter kvinnokroppen”). Eftersom man inte vill slarva med det här så dröjer implementeringen ett tag till.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar