facebook_pixel
Retrohörnan: Silent Hill 2 – håller det fortfarande?

Retrohörnan: Silent Hill 2 – håller det fortfarande?

I en ny videoserie tänkte vi kolla in äldre spel vi inte har spelat på länge, för att se om de håller. Apropå att Resident Evil 2 nyss fått en remake, passade vi på att titta på gamla konkurrenten Silent Hill 2 (som tyvärr aldrig lär få en remake).

Om du blir sugen på att testa spelet själv, rekommenderar vi att du laddar hem Enhanced-moddarna. Annars är det svårt att få spelet att fungera i dugligt skick. Kolla in videon nedan om du vill höra diverse babbel om juice-pussel, Eddies kräkningar och James Sunderlands småkorkade uppsyn.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar