facebook_pixel
Rainbow Six Siege kartlägger det kommande året i ny utvecklardagbok

Rainbow Six Siege kartlägger det kommande året i ny utvecklardagbok

I fredags glodde vi på videor från den kommande Rainbow Six Siege-säsongen Burnt Horizon, inklusive två nya australiensiska operatörer och en helt ny karta belägen i ödemarken. Och nu har Ubisoft gett oss större inblick i materialet, samtidigt som man kartlagt det kommande året för Rainbow Six Siege!

Nedan hittar du två videor, en tips och ticks-video för Burnt Horizon samt en utvecklardagbok som kartlägger hela 2019 för Rainbow Six Siege. Det är den sistnämnda vi kommer koncentrera oss på idag, då vi fått reda på att inga ytterligare fullständigt nya kartor väntar under resten av året, men väl tre “omarbetningar” av de äldre kartorna Kafe, Kanal och Theme Park. Därtill får vi också, givetvis, ytterligare sex nya operatörer totalt (utöver de två nämnda) och det handlar om en amerikan, en dansk, en mexikan, en peruan samt en kenyan och en indier.

Utöver dessa större nyheter väntar också ett gäng mindre sådana under året, såsom fortsatta finjusteringar av de existerande operatörerna, tillsammans med ett nytt friendly fire-system som kommer börja “slå tillbaka” mot förbrytaren själv efter “en viss nivå” av skada mot det egna laget. Ubisoft kommer även introducera en ny “bomb-only”-spellista för spelare mellan nivå 1 och 50, med endast tre kartor och målet att vagga in spelare i Siege.

Äldre operatörer kommer även bli billigare allt eftersom. Under första året kommer de kosta 25 000 renown (Rainbow Six Sieges in-game-valuta), 20 000 under andra året, 15 000 under tredje året och 10 000 efter det. Slutligen planerar också Ubisoft åtgärda “lutspammandet” som just nu är ett problem, med spelare som snabbt lutar fram och tillbaka, vilket resulterar i vilt flaxande med omöjliga huvudskott för motståndarna som resultat. Det nya systemet ska se till att dessa spelare endast “lutar huvudet lite grann från sida till sida” i framtiden.

Här är den nya tips och tricks-videon och utvecklardagboken för det kommande året i Rainbow Six Siege.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar